Det finns ett viktigt beslut du behöver fatta när det är dags att köpa en ny smartphone. Chansen är stor att du kommer att välja mellan de två populäraste operativsystemen IOS (Iphone) och Android. En rekommendation är att välja en Iphone på grund av de tekniska fördelarna.

Köp en begagnad Iphone X hos mResell

När det gäller Iphone finns det ett antal tekniska fördelar med operativsystemet gentemot Android. Dessa fördelar kommer att övertyga dig att vilja köpa en Iphone, oavsett om det är en begagnad Iphone X eller en splitter ny Iphone 13 Pro Max. På mResell finns ett stort utbud av begagnade Iphone X-mobiler i olika skick och prisklasser.

De tekniska fördelarna med att välja en Iphone är flera:

  • Är enkel och användarvänlig. Fördelen med Iphone är att den har ett enkelt och användarvänligt gränssnitt där det är svårt att göra några stora misstag.
  • Har många tillgänglighetsfunktioner. När det kommer till tillgänglighet är Iphone en mästare med sina inbyggda tillgänglighetsfunktioner och är idealisk för funktionshindrade.
  • Låter dig uppdatera operativsystemet när som helst. Till skillnad mot Android kan du uppdatera en Iphone när som helst. Medan endast 5 procent av alla Android-mobiler är uppdaterade till den senaste versionen av operativsystemet, så är 80 procent av alla Iphones uppdaterade till den senaste versionen av Apples operativsystem.

Erbjuder 12 månaders garanti

Den goda nyheten med att köpa en begagnad Iphone X hos mResell är att det är tryggt och säkert. Du får nämligen 12 månaders garanti tillsammans med 14 dagars öppet köp och kostnadsfri retur. Frakten är snabb och mobilen skickas vanligtvis samma dag om du genomför ett köp före klockan 12 på vardagar. Ännu en god nyhet för den som är miljömedveten är att frakten är gratis klimatkompenserad.

En av de billigaste modellerna kostar endast 3 599 kronor och är en Iphone X med 64 gigabyte i färgen Space Gray. Även om den är så gott som ny så beror det billiga priset på att den har en kosmetisk defekt. Dock behöver du inte oroa dig eftersom den liksom alla andra modeller kommer med 12 månaders garanti.