Denna digitala tidsålder påverkar alla dagliga processer och sektorer i samhället. Företag som vill ligga i framkant och vara konkurrenskraftiga behöver tillämpa den senaste digitala tekniken. Digitalisering gör det inte bara smidigare att driva företag, utan tar också bort hinder i form av fysiska barriärer och långa geografiska avstånd. När det gäller att skapa dokument, hålla kontakten med affärspartners och kunder eller signera avtal, så spelar den digitala tekniken en avgörande roll. Många företag har därför insett fördelarna med att gå över till digitala avtalshanteringssystem för att spara tid, energi och pengar. Precisely är en plattform som täcker företagets avtalsbehov och underlättar avtalshanteringen med automatiserade lösningar.

Genom automatisering sparar du in mycket tid från administrativt arbete som du annars hade behövt göra manuellt. Detta ger dig mer tid över till att arbeta på din kärnverksamhet.

3 fördelar med att digitalisera avtal

Att digitalisera avtal har stora fördelar som kommer att gynna ditt företag och bidra till dess konkurrenskraft. De tre viktigaste fördelarna inkluderar:

1. Utökar tillgängligheten – Du som driver företag sitter inte alltid på ditt kontor och kan vara på affärsresor. Det sista du vill ska hända är att du saknar papper för att upprätta avtal med en ny kund. Eftersom Precisely är en molnbaserad plattform har du alltid tillgång till den och kan skapa, signera och arkivera avtal när som helst. Detta minskar behovet av att vara fysiskt närvarande och låter dig upprätta avtal mer flexibelt.

2. Sparar tid – Varje entreprenör som driver ett företag vet mycket väl hur viktig tiden är. Att gå över till digital avtalshantering gör det enkelt och snabbt att upprätta avtal mellan parter eftersom allt är online. Det gör avtalsprocessen mer effektiv och sparar tid som kan användas på andra områden.

3. Är säkrare – Traditionella avtal på papper kan lätt försvinna eller skadas. Avtalen hos Precisely är däremot skyddade med TLS-kryptering som är en säkerhetsstandard i världsklass.